ЦСКА доминира, но победата избяга

Равенство с македонски отбор
21 юли 2022 21:05, Росен Стойчев
22
ЦСКА доминира, но победата избяга
Снимка: БГНЕС

ЦСКА не успя да надвие Македония Гьорче Петров в първи мач от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят завърши без попадения, а в края българският отбор дори трябваше да трепери.

"Червените" имаха игрово предимство през цялото време, а в края на първата част получиха и огромен емоционален допинг заради червения картон на Лемос.

Още по темата


След почивката обаче родният евробоец не успя да разгърне пълния си потенциал, по никакъв начин не се възползва от численото си предимство и дори се размина с изоставане в резултата при само едно създадена голова ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Цар Иван Владислав преди 1 година
Метафората е супер- Цска доминира, но победата избяга??? Ка да избяга като я нямаше никъде? С тия смешници макет-а и с човек повече! Но комент. Ужъъъсссс.
21
0
 
1
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Слабички сме, няма какво да се лъжем. Вместо да надграждаме, с всеки сезон сме по-слаби. Тая година титлата е мираж, а в Европа ще отпаднем безславно. Това е положението.
20
0
 
1
 
! Отговори
Бай Пенчо преди 1 година
От ЦСКА само следните играчи стават: Бусато, Евтимов,Кох, Матай, Турицов, Шопов, Йомов и Вион. Отчасти Кръстев, Юга, Дончев, Хр.Петров, Махмутович, Смоленски и Живков. Останалите са пълно РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!!
19
0
 
4
 
! Отговори
cska преди 1 година
изключително слаби, безидеини и безхарактерни. това не е отбор или футбол, а имитация на такива. все едно ги мъчат зверски да са там и не мога да разбера всички отбори играят намират играчи само цска селекции пари треньори и жалка картинка. браво на левски- така се играе. успех им желая и в ревашна.
18
2
 
3
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
Трагедия! Слабо, много слабо. Г.Г. прави много за отбора, но ......... Аз бих изгонил освен набелязаните Жеферсон, Юга, Вион, Турицов, Кръстев и...... По скоро бих оставил Бусато, Нойер, Матей, Кох и Шопов. Няма интелект, плеймекъри . Тъпо еднообразие, непохватност и отсъствие на колективизъм. Чий го дървят на тренировките и не ги ли е срам да получават запалати. Лошо Седларов, лощо. Както зазваше Тошко, но той бе професионалист за разлика от тези които регулярно ми развалят настроението.
17
4
 
2
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Адски калпав отбор на тирето! В София макетата ще ги бият. Илич ще бъде натирен, а ловешките помаци + Стойкас пак ще са невинни.
16
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първото което е не знам що си мислите че българите сте нещо повече от македонците, сръбска школа турбо фолк, живот яко, плескавици, уиски и е бело колко сакаш, кои бяхте вие, дето сте загубили всичките си войни ли?
15
4
 
3
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 1 година
Илич е лимитиран. Байя и Вилдсхут са с класа по добри от Тюфчев, Гарсес и Морено. Да не говорим че Нойер е пълна дупка. изобшо от всичките нови само шопов става!
14
1
 
6
 
! Отговори
Варна преди 1 година
Много слаби футболисти има ЦСКА в момента. Тоя новия сърбин е три пъти по слаб футболист от аржентинеца Варела. Гарсес е най-слабото Бразилско крило играло някога в България, не е преодолявал никога футболист 1 на 1. Джеферсон само пита какво да прави с топката, като я вземе. ТРЯБВАТ МИНИМУМ 4-*** НОВИ ОФАНЗИВНИ ФУТБОЛИСТИ на ЦСКА. Никой от настоящите атакуващи играчи не внася острота! НЕ ТЪРСЯТ ТОПКАТА НА СКОРОСТ!НИКОЙ НЕ СПРИНТИРА, БАВНИ СА, ТРОМАВИ СА, не са технични!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво речи.....? Единствената доминация беше в статистическата бройка на играчите на терена!
12
1
 
6
 
! Отговори
сори преди 1 година
Това не е отбор за евро турнири . Дали ще паднат сега или със следващия съперник все тая. Мъчение за феновете.
11
4
 
1
 
! Отговори
Бойко е левскар преди 1 година
Кирчо е от Мицотакис - ПАОК...... Бойко пак му наби канчето
10
0
 
6
 
! Отговори
Фен преди 1 година
До Анонимен Съдейки по имената им май повечето бяха албанци. И тяхната се е видяла.
9
4
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 година
Левски-ПАОК.2:0.САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония ГП играеше с 10 титуляри родени в Македония,а ЦСКА с двама титуляри родени в България.Македония ГП имаше 18 футболисти родени в Македония,а ЦСКА имаше 10 футболисто родени в България.Собственика на ЦСКА към края на сезона каза,че ще налага футболисти родени в България.Както виждам добре ги налага.Левски играеше с 4 титуляри родени в България,а Лудогорец с един титуляр.Това е ще имаме добър национален отбор.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЦСКА не играеше добре.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Гьорчето имаше повече българи от ЦЕСЕКА бре. Ловешки катун.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата не бяха смешни, а ти най-вероятно си.Те изграждат футболисти от школите си.Купуват по 4 до 5 добри млади чужденци и така правят отбори за да продават футболисти.На този мач ЦСКА имаше две добри положения и един точен удар,а Македония ГП имаха три сериозни голови положения.ЦСКА играеше с един футболист повече и по нищо не си личеше това.Акомтака играят в София Македония ГП продължава.
4
2
 
16
 
! Отговори
Фен преди 1 година
ЦСКА доминирали? Цяло полувреме с човек повече и за цял мач един точен удар във вратата на противника. Явно сме гледали различни мачове.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на гове дата, че водят на ПАОК. Честно казано бях сигурен, че ще паднат поне с 3, изненадаха ме. А ЦСКА си се изложиха, вярно нов треньор, поредна нова селекция, но ако не можем да бием смешни макета, къде сме тръгнали изобщо.